Suomi ilman köyhyyttä – Onko se mahdollista?

Suomen köyhyyden ja syrjäytymisen vastainen verkosto EAPN-Fin järjestää yhteistyössä SOSTE Suomen sosiaali ja terveys ry:n kanssa keskustelutilaisuuden Maailma kylässä -festivaalilla.

Leipäjonoista tuli arkipäivää suomalaisessa yhteiskunnassa 1990-luvun laman jälkeen. YK:n kestävän kehityksen Agenda 2030 -ohjelman yhtenä tavoitteena on poistaa maailmasta köyhyys sen kaikissa muodoissa. Tarkempana Suomea koskevana alatavoitteena on puolittaa köyhyydessä elävien ihmisten määrä vuoteen 2030 mennessä. Miltä Suomen köyhyystilanne näyttää nyt? Entä miten köyhyydenvähentämistavoite voidaan todella saavuttaa?

Asiasta keskustelevat myös itse köyhyyttä joskus kokeneet panelistit: presidentti Tarja Halonen, europarlamentaarikko Sirpa Pietikäinen (kok., EPP) ja köyhyystutkija Maria Ohisalo. Keskustelua johtaa Robert Sundman.

Aika: la 26.5. klo 13:10-13:50

Paikka: Maailma kylässä -festivaali, Taiga-lava (Kansallisteatterin Lava-klubi)

Tapahtuma Facebookissa

%d bloggaajaa tykkää tästä:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close