Osallistu

Jos olet äänioikeutettu Suomen kansalainen, voit allekirjoittaa kansalaisaloitteen kansalaisaloite.fi -palvelussa. Palvelu tarkistaa kannattajien kansalaisuuden ja iän vahvan sähköisen tunnistautumisen kautta, eli tarvitset esimerkiksi verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten. Lisätietoja kansalaisaloitteen kannattamisesta: www.kansalaisaloite.fi/fi/ohjeet/ohje-kannattajalle

Allekirjoita aloite: www.kansalaisaloite.fi/fi/aloite/2963

Kansalaisaloitteen voi allekirjoittaa myös täyttämällä virallisen paperisen kannattajalomakkeen. Tulosta lomake tästä linkistä, täytä omat tietosi selkeästi ja postita lomake alla olevaan osoitteeseen 31.8.2018 mennessä!

Kansalaisaloitteen takana olevat järjestöt keräävät kannattajalomakkeita ympäri Suomen. Myös aloitetta kannattavat muut tahot voivat halutessaan kerätä kannattajalomakkeita.

Täytetyt lomakkeet toimitetaan EAPN-Finille osoitteeseen
Takuutulo c/o EHYT ry
Elimäenkatu 27
00510 Helsinki

Aloitteen materiaaleja (julisteita, esitteitä, pinssejä sekä aloitteen allekirjoituslomakkeita) voi tilata sähköpostilla marjo.rinne@ehyt.fi tai tulostaa seuraavista linkeistä:

Juliste A3 leipäjono

Juliste A3 logo

Esite punainen

Esite sininen

Kerro aloitteesta myös eteenpäin tutuillesi. Mikäli asia koskettaa sinua omakohtaisesti, voit halutessasi jakaa tarinasi esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

%d bloggers like this:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close